Kort fortalt

Advokatgruppen er et full service advokatfirma med kontorer flere steder i Danmark og i Luxembourg. En af vores advokater arbejder i Tyrkiet.

Vi bistår med vægt både inden for erhvervsretten og vedrørende privatlivets forhold. Vi rådgiver også foreninger, herunder brancheforeninger, og offentlige myndigheder.

Vi er advokater for klienter i og uden for Danmark, og vi arbejder med både danske, udenlandske og internationale retsforhold.

Som personer og firma er vi en meget levende størrelse, der udvikler sig hver eneste dag. Vi tror på gamle dyder og sund fornuft, men i nutidens og fremtidens indpakning.

Et innovativt og anderledes advokatfirma

Det er ikke fordi vi synes, at vi partout skal være anderledes. Det er fordi, vi hellere vil præge udviklingen end følge den. Og når vi selv er på forkant, er det lettere at hjælpe vores klienter med også at være det.

Hvordan er vi så anderledes?

Vi var det første danske advokatfirma til at bruge et kunstnavn. Siden 1987 har vi heddet Advokatgruppen. Dengang forbød Advokatsamfundets rigoristiske regler faktisk endnu brugen af kunstnavne, men vi tog chancen.

Siden dengang - hvor vi i øvrigt ikke var ét firma, men en kæde - har vi haft kontorer flere steder i Danmark og associerede kontorer i udlandet. Vi var således blandt de første til at bryde de jerntæpper, som Retsplejeloven havde trukket mellem de forskellige retskredse.

Også på den internationale bane har vi været pionerer: i 1989 var vi med til at stifte et af de første globale advokatsamvirker, Multilaw, der fortsat er blandt verdens førende.

Som noget helt unikt for den danske advokatverden har vi i flere år haft fuldtidsansatte sælgere.

Kontorernes infrastruktur har i mange år været 100% integreret - én ledelse, ét bogholderi, én markedsføringsfunktion, ét telefon- og ét telefaxnummer, ét IT-system ...

Vi er en del af en gruppe af rådgivende og servicerende virksomheder, der tilsammen beskæftiger 100-200 personer og omsætter for et betragteligt millionbeløb. Tilsammen kan vi noget, som de færreste kan.

Vi har f.eks. vores egen kursusvirksomhed. Den holder ikke bare Advokatgruppens medarbejdere ajour med juraen, men servicerer også mange hundrede advokater, advokatfuldmægtige og advokatsekretærer fra andre firmaer for ikke at nævne kursister fra f.eks. finanssektoren, stat og kommune og ejendomsbranchen. Og vores eget juridiske bogforlag. Og et telemarketingselskab. For nu at nævne et par stykker

Så der er noget om snakken, når vi påstår, at vi er innovative og anderledes.

Roser

Advokatgruppens medarbejdere får heldigvis rigtig mange roser. Dem sørger vi for at dele internt; de er nemlig med til at holde os skarpe og glade. Vi vil også gerne dele nogle enkelte med dig - dog i anonymiseret form:

 • Jeg har ... været rigtig glad for samarbejdet med både dig og B. Tusind tak for det. Det har været forbilledligt!
 • ... stor tak til dig A for din måde at håndtere opgaven på i 11. time ... Jeg syntes, at det lige pludselig blev noget presset, men du tog det i stiv arm, så detaljerne kom på plads.
 • ... ejendomsmægleren har sagt til mig at han har været yderst tilfreds med sagsbehandlingen fra jeres side. I fik meget ros, da jeg talte med ham sidst. Jeg kan kun tilslutte mig og sige det samme.
 • Min advokat, der desværre mangler nosser til at gå op imod jeres advokatselskab, har gennemlæst sagen og er kommet frem til, at jeg hellere må betale hurtigst muligt.
 • Bare alle rådgivere var som dig … - Jeg skal nok tænke på dig, når jeg næste gang får brug for en advokat og/eller hører om andre, der får det.
 • Tusind tak for din ekstraordinære indsats de sidste uger. Stor respekt herfra.
 • Tusind tak for hjælpen og en fantastisk service
 • Tak, B. Du er super hurtig, præcis og virkelig god.
 • Din støtte til og opbakning af X og ikke mindst den respektfulde måde, hun fortæller, du har mødt hende på, har betydet så utroligt meget hende. … "Ris" kan vi hurtigt få i vores arbejde, og "ros" skal gives når det er berettiget. Du fortjener den! Tak for hjælpen.
 • Tak for en super god start på samarbejdet. Der er så mange svadderhoveder, som ikke tager deres job og ansvar alvorligt. Du er deres modstykke. Flere af din slags, tak!
 • ... Og så vil jeg bare sige endnu en gang 1000 tak for den fine hjælp. Du har været en knag at arbejde sammen med. … Og jeg var positivt overrasket over fakturaen.
 • Tusinde tak for hjælpen, du er simpelt hen en ener.
 • Mange tak for godt samarbejde, et flot stykke arbejde samt et højt serviceniveau.
 • Vi er ... meget tilfredse med hele sagens gennemgang. Det har været professionelt og personligt.
 • Godt at vi har jer, når det brænder på!
 • Du er intet mindre end fantastisk!

Medarbejderne

Vi er unge og gamle, mænd og kvinder, specialister og generalister, i 4 danske byer og med meget tætte forbindelser verden rundt, meget erfarne og ganske grønne, vidt forskellige som mennesker, alle seriøse og med et stærkt ønske om at hjælpe jer, der som klienter er lige så forskellige som os, så godt som vi overhovedet kan.

Kontorerne

Du finder os i

Men du finder os også i flere hundrede andre byer verden rundt, hvor over 8.000 advokater i vores tætte internationale netværk, Multilaw, repræsenterer os

Arbejdsområderne

Formalia

T 70 10 13 30 · E danmark@advokatgruppen.dk · CVR 37 15 82 67